Здивот на волшебното огледало

400.00 ден 300.00 ден со ДДВ

Тоа е здив на едно волшебното огледало на животот,во кое колку сме поблиску до светлината,до линијата на хоризонтот,толку сме подалеку од хоризонтот.

Категорија: