Тамбовските снегови

500.00 ден 400.00 ден со ДДВ

По посетата на старата семејна куќа 33-годишната Ирина открива дневник,што датира од период кога нејзините родители се ветиле еден на друг.Следејќи го овој знак тргнува на возбудливо патувањеНо,дали дневникот е единствената тајна.Но дали дневникот е единствена тајна реликвија која починатата Матеја успешно ја чувала 3 децении закована под штиците во напуштената куќа?

Категорија: