Средношколски размислувања

750.00 ден 500.00 ден со ДДВ

Оригинални есеи. Искрени, сатирични, духовити, храбри, креативни, интелигентни, емоционални, визионерски… Есеи што навистина ги отсликуваат средношколските размислувања.

Категорија: