Положбата на жените во антиката – Правни папируси од Птолемајски и Римски Египет – Даниела Тошева

400.00 ден со ДДВ

Корица: мека
Број на страници: 240
Баркод:9786084939009
Димензии: 22,9 х 16,2
SKU: 978-608-4939-00-9 Категорија