По 3000-тата

450.00 ден 300.00 ден со ДДВ

Тиорм беше најнов модел на вештачка интелигенција, но кој доживеа интересна речиси човечка судбина.Еве ја присаската за една совршена подготвена машина која поради погрешната употреба доживеа неславна судбина.

Категорија: