Од душата

250.00 ден 200.00 ден со ДДВ

Потрагата по љубовта е лајтмотивот во оваа стихозбирката,а нејзиното пронаоѓање е невозможно без Бога.Стих по стих,песна по песна,читателот е носен во интимните предели на душата на поетесата,а воедно е и поласкан од нејзината несебичност.

Категорија: