На мој начин

600.00 ден 450.00 ден со ДДВ

Извонредната ликовна реализација,луцидниот хумор,кој оди под рака со сатирата и иронијата,градењето на типични ликови,извонредната способност на авторот да ги селектира битните работи се главна одлика на карикатурите на Јордан Ѓорчев и главен предизвик да се нурне во неговиот творечки свет.

Категорија: