Меѓународна трговија и трговско работење – Ивана Стојчева, Љупчо Стојчевски

350.00 ден со ДДВ

Корица: мека
Број на страници: 222
Баркод: 9786084689416
Димензии:25 x 17,6 cm

SKU: 978-608-4689-41-6 Категории ,