Математика за технички науки

649.00 ден со ДДВ

Во книгата се разработени стандардните содржини од математичката анализа во делот на функциите од една и две реални променливи, како и делови од векторската алгебра и аналитичка геометрија.

Шифра: 9786084689485 Категорија: