Големо во мало – Антологија на современиот руски афоризам- Александар Чотриќ

390.00 ден со ДДВ

Корица: мека
Број на страници: 344
Баркод:9786084689652
Димензии: 14,8 х 21,0
SKU: 978-608-4689-65-2 Категорија