Економските интереси на поединецот и карактеристики на нивната реализација во современата економија -Јордан Ѓорчев

300.00 ден со ДДВ

Корица: мека
Број на страници: 145
Баркод: 9786084689126
Димензии:21 x 14.8 cm

Категории ,