Детски терапевтски приказни и игри

450.00 ден со ДДВ

Оваа книга не поседува магично упатство за тоа како да станете најдобар родител во десет чекори, туку сосема спротивното. Ви помага да се присетите на тоа повторно да се биде дете и низ таа призма да се почувствуваат тие исти пулсирања, надежи и проблеми со кои се соочува едно дете и во исто време да успеете да ги совладате препреките со мудроста и мислата на возрасен.

Категорија: