Безбедност при работа со постројки и инсталации под притисок – Лидија Јолеска Буреска, Цветанка Митревска, Синиша Цветковиќ

450.00 ден со ДДВ

Корица: мека
Број на страници: 238
Баркод:9786084689898
Димензии: 17,6 х 25
SKU: 978-608-4689-89-8 Категории ,