Плаќањето се врши во готово при испорака или онлајн со кредитна картичка. 

Цената на доставата ќе биде пресметана откако ќе внесете валидна адреса и поштенски број. Во просек цените за достава во Македонија се околу 140 денари.

Вашата кошничка е моментално празна.

Врати се во продавница